Reaktori

18.2.2015 klo 13

Päpe on Reaktori-tapahtumassa esittelemässä pesäpalloharrastusta.

Tämä juttu Reaktorista on Pesäpalloliiton sivuilta.

Nuorten talvilomatapahtuma Reaktori juhlii 10-vuotissynttäreitään Helsingin Messukeskuksessa 18.-20.2. Tapahtumaan on vapaa pääsy sen aukioloaikoina keskiviikosta perjantaihin kello 13-20. 

Talvilomaansa kaupungissa viettäville on tarjolla toimintaa, pelejä ja aktiviteetteja. Pesäpallo on menossa mukana lyöntipisteellään. Järjestelyistä vastaavat Etelän Pesis ja pääkaupunkiseudun jäsenseurat.

 

Liikunnan lisäksi messuilla on runsaasti muutakin ohjelmaa. Kulje basaarialueella halki maanosien, kuvauta itsesi haaveidesi matkakohteessa, osallistu biisinkirjoitus-työpajaan, solmi oma makramee-koru, suunnittele persoonallinen hennatatuointi, taiteile härän selässä Fallkullan kotieläintilan pisteellä, rauhoitu meditaation parissa tai pelaile leppoisasti lautapelejä. Paljon muutakin kivaa tekemistä löytyy laidasta laitaan.

 

Reaktori-päivien jännitys huipentuu päätösbileisiin Gloriassa lauantaina 21.2. klo 18 alkaen. Lavalle nousevat Kevin Tandu ja nuoret sirkustaiturit Pukinmäestä. Illan juontaa entinen Ruudin ydinryhmäläinen ja räppäri Hassan Maikal (sisäänpääsy 4 euroa, jäsenkortilla 2 euroa). Jäsenkortin saat esimerkiksi Reaktorin info-pisteeltä.

 

Reaktori on Ekokompassi-tapahtuma ja pyrkii ympäristöystävälliseen tapahtumatuotantoon ja toimintaan. Tule mukaan viettämään iloista talvilomaviikkoa Helsingin Messukeskukseen täysin ilmaiseksi. Messukeskus sijaitsee osoitteessa Messuaukio 1, Pasilan aseman välittömässä läheisyydessä.

Lisätietoa tapahtumasta

Liitteet