Harrastepesis

Uusi kausi alkaa 17.5.2022 ja kestää huhtikuulle 2023. Kesäkaudella (touko-syys) treenaamme Vantaalla Rekolan Urheilupuiston hiekkatekonurmella tiistaisin klo 17:30-19 ja torstaisin klo 18-19:30

Talvikaudella, lokakuusta huhtikuuhun harjoittelemme Sotungin lukion liikuntasalissa torstaisin klo 19-20.

Harrastemaksu on 120€ / kausi. Tästä osa on seuran jäsenmaksua, lopuilla katetaan joukkueen käyttövuorot, pelit ja turnaukset sekä mahdolliset tarvikehankinnat. SuomiSportin sivuilta tulee lisäksi hankkia harrastepassi (11,50€), mikä on voimassa koko kauden.

Mukaan joukkueeseen voit hypätä missä kohtaa kautta tahansa, joten ota yhteyttä ja tuu messiin!

Harrastepesis on yli 18-vuotiaille tarkoitettua pesäpallotoimintaa.

Hupsiksessa on tällä kaudella jo lähes 50 harrastajaa. Joukkue koostuu henkilöistä, jotka haluavat pelailla pesäpalloa hyvällä mielellä, hiki pinnassa ja ilman turhaa pingotusta.

Hupsis osallistuu vuosittain pääkaupunkiseudun kuntopesiksen sekasarjaan, pelaa ystävyysotteluita lähikuntien harrastajien kanssa ja lisäksi osallistuu myös erilaisiin turnauksiin. 

Meitä on eri-ikäisiä ja erikuntoisia. Toiset ovat joskus pelanneet enemmänkin, ja tuovat sen myötä kokemustaan mukaan. Muutama vastuuohjaaja vuorotellen ohjaa treenit niin, että kaikkia pesäpallossa tarvittavia tietoja ja taitoja päästään hiomaan. Treeneissä harjoitellaan usein myös itse pelaamista ja pelisääntöjä.

Aikaisempaa lajikokemusta tärkeämpää on kiinnostus lajia kohtaan sekä innostus oppia uutta. Omia varusteitakaan et heti tarvitse, vaan saat niitä meiltä lainaksi.