Harrastepesis

Uusi kausi alkaa 17.5.2022 ja kestää huhtikuulle 2023. Kesällä treenaamme Vantaalla Rekolan Urheilupuiston hiekkatekonurmella tiistaisin klo 17:30-19 ja torstaisin klo 18-19:30

Talvikaudella, marraskuusta huhtikuuhun harjoittelemme Sotungin lukion liikuntasalissa. Tarkemmat treeniajat ilmoitetaan alkusyksystä.

Harrastemaksu on 120€ / kausi. Tästä osa on seuran jäsenmaksua, lopuilla katetaan joukkueen käyttövuorot, pelit ja turnaukset sekä mahdolliset tarvikehankinnat. SuomiSportin sivuilta tulee lisäksi hankkia harrastepassi (11,50€), mikä on voimassa koko kauden.

Mukaan joukkueeseen voit hypätä missä kohtaa kautta tahansa, joten ota yhteyttä ja tuu messiin!

Harrastepesis on yli 18-vuotiaille tarkoitettua pesäpallotoimintaa.

Päpen harrastejoukkue Hupsiksessa on noin 30 aktiivista harrastajaa. Joukkue koostuu henkilöistä, jotka haluavat pelailla pesäpalloa hyvällä mielellä, hiki pinnassa ja ilman turhaa pingotusta.

Hupsis osallistuu vuosittain pääkaupunkiseudun kuntopesiksen sekasarjaan, jonka lisäksi joukkue osallistuu mahdollisuuksien mukaan myös turnauksiin. 

Meitä on eri-ikäisiä ja eri kuntoisia. Toiset ovat joskus pelanneet enemmänkin, ja tuovat sen myötä kokemustaan mukaan. Varsinaista valmentaja meillä ei ole, mutta muutama ns. pääohjaaja vuorotellen ohjaa treenit niin, että kaikkia pesäpallossa tarvittavia tietoja ja taitoja päästään hiomaan. Treeneissä harjoitellaan usein myös itse pelaamista ja pelisääntöjä.

Aikaisempaa lajikokemusta tärkeämpää on kiinnostus lajia kohtaan sekä innostus oppia uutta. Omia varusteitakaan et heti tarvitse, vaan saat niitä meiltä lainaksi.