Harrastepesis

Uusi kausi 05/2023 - 04/2024

Meidän kausi kestää toukokuusta - huhtikuuhun. 

Kesäkaudella (2.5.-31.8.) treenaamme Vantaalla, Rekolan Urheilupuiston hiekkatekonurmella tiistaisin ja torstaisin klo 18-19:30.

Talvikaudella (loka-huhtikuu) harjoittelemme Sotungin lukion liikuntasalissa.

Harrastemaksu vuonna 2023 oli 100€. Tästä 30€ on seuran jäsenmaksua (vahvistetaan seuraavan kerran 04/2024), lopuilla katetaan joukkueen käyttövuorot, pelit ja turnaukset sekä mahdolliset tarvikehankinnat. 

Jokaisen tulee lisäksi hankkia SuomiSportin sivuilta harrastelisenssi (11,50€).

Mukaan joukkueeseen voit hypätä missä kohtaa kautta tahansa, joten ota yhteyttä ja tuu messiin!

Harrastepesis on yli 18-vuotiaille tarkoitettua pesäpallotoimintaa.

Hupsiksessa on vuosittain n. 35-45 harrastajaa. Joukkue koostuu henkilöistä, jotka haluavat pelailla pesäpalloa hyvällä mielellä, hiki pinnassa ja ilman turhaa pingotusta.

Hupsis osallistuu vuosittain pääkaupunkiseudun kuntopesiksen sekasarjaan, pelaa ystävyysotteluita lähikuntien muiden harrastajien kanssa ja osallistuu lisäksi erilaisiin turnauksiin. 

Meitä on mukana eri-ikäisiä ja erikuntoisia pelaajia. Toiset ovat joskus pelanneet enemmänkin, ja tuovat sen myötä kokemustaan mukaan. Muutama vastuuohjaaja ohjaa treenit niin, että kaikkia pesäpallossa tarvittavia tietoja ja taitoja päästään hiomaan. Treeneissä harjoitellaan usein myös itse pelaamista ja pelisääntöjä.

Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on kiinnostus lajia kohtaan sekä innostus oppia uutta. Omia varusteitakaan et heti tarvitse, vaan saat niitä meiltä lainaksi.