Harrastepesis

Uusi kausi 2024

Meidän kausi 2024 on alkanut sisätreeneillä ja ulos siirrymme 30.4.! 

Kesällä (30.4.-31.8.) treenaamme Vantaalla, Rekolan Urheilupuiston hiekkatekonurmella tiistaisin ja torstaisin klo 18-19:30.

Talvikauden tilat selviävät myöhemmin.

Joukkueeseen ja seuraan liityttäessä (SuomiSport) maksetaan aina kalenterivuosittainen seuran jäsenmaksu 30€. Joukkueen toimintamaksu 2024 on 90€. Toimintamaksulla katetaan joukkueen kenttä- ja salivuorot (yhteensä 50krt), pelit ja turnaukset sekä mahdolliset tarvikehankinnat. 

Jokaisen tulee lisäksi hankkia SuomiSportin sivuilta Päiväkummun Pesiksen harrastelisenssi (11,50€). 

Tämän lisäksi suositellaan SuomiSportin kautta ostettavaa Sporttiturva-vakuutusta (72€), mikäli oma vapaa-ajan vakuutus ei riitä. Sporttiturva on voimassa aina maksimissaan vuoden, ostohetkestä seuraavan lokakuun (31.10.) loppuun asti. Tämä ei ole kuitenkaan pakollinen.

Mukaan joukkueeseen voit hypätä missä kohtaa kautta tahansa, joten ota yhteyttä ja tuu messiin!

SuomiSport-linkki

Harrastepesis on yli 18-vuotiaille tarkoitettua pesäpallotoimintaa.

Hupsiksessa on vuosittain n. 35-45 harrastajaa. Joukkue koostuu henkilöistä, jotka haluavat pelailla pesäpalloa hyvällä mielellä, hiki pinnassa ja ilman turhaa pingotusta.

Hupsis osallistuu vuosittain pääkaupunkiseudun kuntopesiksen sekasarjaan, pelaa ystävyysotteluita lähikuntien muiden harrastajien kanssa ja osallistuu lisäksi erilaisiin turnauksiin. 

Meitä on mukana eri-ikäisiä ja erikuntoisia pelaajia. Toiset ovat joskus pelanneet enemmänkin, ja tuovat sen myötä kokemustaan mukaan. Muutama vastuuohjaaja ohjaa treenit niin, että kaikkia pesäpallossa tarvittavia tietoja ja taitoja päästään hiomaan. Treeneissä harjoitellaan usein myös itse pelaamista ja pelisääntöjä.

Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on kiinnostus lajia kohtaan sekä innostus oppia uutta. Omia varusteitakaan et heti tarvitse, vaan saat niitä meiltä lainaksi.